Szín-és stílus workshop

Kiscsoportos tréning keretében – egy alkalommal legfeljebb 4 fő-  és rövidebb időkeretben beszélünk mindazokról a kérdésekről, amelyekről az egyéni  tanácsadásaim is szólnak.

Rövid ismerkedést követően a workshop első felében beszélek a színtípusokról, az ezzel kapcsolatos tudnivalókról, miért fontos, hogy a színtípusodnak megfelelő színeket viselj az arcod közelében, stb. Az elméleti részt követően színes kendők segítségével megállapítom milyen színtípusba tartozol. Hogy a későbbiekben is emlékezz a színeidre, színkártyát kapsz tőlem, így jobban fog menni önállóan is a vásárlás. Szót ejtünk arról is, hogy milyen számodra az ideális hajszín, illetve, hogy milyen színekkel érdemes sminkelned, melyek varázsolják üdévé és fiatalossá az arcodat.

A tréning második felében a testalkatokról lesz szó. Átbeszéljük kinek mire érdemes odafigyelnie az öltözködés során, melyek az erősségei, így mit érdemes hangsúlyozni, illetve esetlegesen mivel érdemes optikailag picit játszani. Megtudod milyen számodra az ideális farmer, szoknyahossz, dekoltázs, ujjhossz és szabásvonal.

A workshop helyszíne: Open Showroom, 1056 Budapest Nyáry Pál utca 5. 1.emelet.

A workshop ára Budapesten: 23.900Ft/fő. Vidéki workshopok esetén útiköltség és bérleti díj is hozzáadódik a workshop árához.

A folyamatosan frissülő időpontok listája és jelentkezés az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGhKnCIxwKVxgJn-BYosuGgJeW6ZQGtTk85IrloVAiCucMzw/viewform

AJÁNDÉKOZZ szín-és stílus workshopot! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info.colourmystyle@gmail.com) is.