Szín/stílus/smink workshop

Kiscsoportos tréning keretében (3-4 fő) egy igazán tartalmas én-idő programot állítottunk össze számodra, mely során lesz:
1. Színtanácsadás ColourPro technikával
 
Rövid ismerkedés és bemutatkozást követően először bemutatásra kerülnek a színtípusok elméleti hátterei, továbbá a színpaletták, majd egyenként tesztelek mindenkit színes kendőkkel, vagyis megállapítom, hogy mely színek, színtónusok a legelőnyösebbek számodra. Emlékeztetőül színkártyát is kapsz, mely a színtípusod szerinti színeket tartalmazza, így a jövőben segítség lesz számodra a vásárlások alkalmával.
2. Testalkatelemzés, stílustanácsadás

A tréning második részében a testalkatokról lesz szó: ki milyen testalkat-típusba tartozik, ennek megfelelően melyek a legideálisabb szabásvonalak számára, mit érdemes hangsúlyozni, mit kell(ene) esetleg kerülni. Ideális ujjhossz, dekoltázs, szoknyahossz, farmer, stb.

3. Smink

A workshop harmadik részében pedig Szántó Bogi sminkes személyre szabott sminkelési tanácsokkal lát el, miközben gyönyörű, a színtípusodnak megfelelő nappali sminket készít számodra.

A workshopon való részvétel díja: 49.900,-Ft/fő.

A folyamatosan frissülő és elérhető időpontok, illetve jelentkezés az alábbi linken találhatók: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGhKnCIxwKVxgJn-BYosuGgJeW6ZQGtTk85IrloVAiCucMzw/viewform?c=0&w=1

***