Színtípus- és stílustanácsadás

Szín-és stílustanácsadást során választ kapsz valamennyi, megjelenéseddel kapcsolatos kérdésedre. A színtípus-besoroláshoz képest egy teljes körű szolgáltatást vehetsz igénybe, és egy komplett képet kapsz önmagadról, amennyiben ezt választod. Mivel saját magunkat gyakran nem tudjuk objektíven látni, ezért fontos egy hozzáértő stílusszakértő segítségét igénybe venni. Ez egy egyszeri- ám sokszorosan megtérülő-  befektetés, ami megváltoztatja az eddig önmagadról alkotott képet, és garantáltan hatással lesz a jövődre.

Tudni fogod

-milyen színekben vagy a legszebb;

-milyen színkombinációk emelik ki leginkább a szépségedet;

-melyek számodra a legelőnyösebb sminkszínek;

-milyen spektrumon érdemes mozognod annak érdekében, hogy ideális legyen a hajszíned;

-mely szabásvonalakat érdemes keresned annak érdekében, hogy a lehető legjobb formád hozhasd;

-milyen kiegészítőket viselj; milyen a legszebb ékszered;

-melyek számodra a legjobb hosszak (avagy hol “vágod el” magad)

-milyen mintákat viselhetsz.

A színtanácsadás részeként először is átnézzük a meglévő sminktermékeidet- kérlek ezeket feltétlenül hozd magaddal-, majd lemérlek (ha szeretnéd, mellőzöm a centit) mind vertikálisan, mind horizontálisan, megbeszéljük a szélességi és hosszanti testarányaidat. Az adatok alapján látni fogom melyik testalkattípusba tartozol (esetleges eltérésekkel), mert ugye az úgynevezett “tiszta” testalkat igen ritkán fordul elő. Elmondom és megmutatom milyen szabásvonalak a legelőnyösebbek számodra, melyik testrésze(i)det érdemes hangsúlyoznod és miért. Szót ejtünk arról is, mi az, amit esetlegesen tanácsos elrejteni annak érdekében, hogy a legjobb formád hozhasd.  Végigmegyünk a ruházatunk teljes spektrumán, tetőtől-talpig, és elmondom mikor mire kell figyelned. Stílust, és márkákat javaslok számodra, amelyek leginkább beilleszthetők a jelenlegi élethelyzetedbe.

A stílustanácsadást követően tudni fogod mely színek viselése esetén lesz a megjelenésed igazán harmonikus, valamint azt is, hogy milyen ruhákat érdemes viselned. Összességében tehát rengeteget nyersz azzal, hogy mostantól nem veszel meg olyan darabokat, amelyek a szekrény alján végzik majd.

A tanácsadás helyszíne: Open Showroom, 1056 Budapest, Nyáry Pál utca 5. 1.emelet.

A kombinált szolgáltatás időtartama körülbelül 3 óra, ára 59.900Ft. (vidéki helyszín esetén továbbá az útiköltség)

Egyeztetett időpont 2 napon belüli lemondása : 15.000Ft

AJÁNDÉKOZZ szín-és stílustanácsadást! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info.colourmystyle@gmail.com) is.

Céges megrendelések, előadások tartása egyedi árajánlat alapján történik: info.colourmystyle@gmail.com

Írjon hozzászólást vagy válaszoljon kommentre