Szín- és stílustanácsadás

Szín-és stílustanácsadást során választ kapsz valamennyi, megjelenéseddel kapcsolatos kérdésedre. A színtípus-besoroláshoz képest egy teljes körű szolgáltatást vehetsz igénybe, és egy komplett képet kapsz önmagadról, amennyiben ezt választod. Mivel saját magunkat gyakran nem tudjuk objektíven látni, ezért fontos egy hozzáértő stílusszakértő segítségét igénybe venni. Ez egy egyszeri- ám sokszorosan megtérülő-  befektetés, ami megváltoztatja az eddig önmagadról alkotott képet, és garantáltan hatással lesz a jövődre.

Tudni fogod

-milyen színekben vagy a legszebb;

-milyen színkombinációk emelik ki leginkább a szépségedet;

-melyek számodra a legelőnyösebb sminkszínek;

-milyen spektrumon érdemes mozognod annak érdekében, hogy ideális legyen a hajszíned;

-mely szabásvonalakat érdemes keresned annak érdekében, hogy a lehető legjobb formád hozhasd;

-milyen kiegészítőket viselj; milyen a legszebb ékszered;

-melyek számodra a legjobb hosszak (avagy hol “vágod el” magad)

-melyek a karcsúsító szabásvonalaid?

-milyen mintákat, illetve hol érdemes viselned.

A színtanácsadás részeként először is átnézzük a meglévő sminktermékeidet- kérlek ezeket feltétlenül hozd magaddal-, majd lemérlek (ha szeretnéd, mellőzöm a centit) mind vertikálisan, mind horizontálisan, megbeszéljük a szélességi és hosszanti testarányaidat. Az adatok alapján látni fogom melyik testalkattípusba tartozol (esetleges eltérésekkel), mert ugye az úgynevezett “tiszta” testalkat igen ritkán fordul elő. Elmondom és megmutatom milyen szabásvonalak a legelőnyösebbek számodra, melyik testrésze(i)det érdemes hangsúlyoznod és miért. Szót ejtünk arról is, mi az, amit esetlegesen tanácsos elrejteni annak érdekében, hogy a legjobb formád hozhasd.  Végigmegyünk a ruházatunk teljes spektrumán, tetőtől-talpig, és elmondom mikor mire kell figyelned. Stílust, újdonságokat, és márkákat javaslok számodra, amelyek leginkább beilleszthetők a jelenlegi élethelyzetedbe.

A stílustanácsadást követően tudni fogod mely színek viselése esetén lesz a megjelenésed igazán harmonikus, valamint azt is, hogy milyen ruhákat érdemes viselned. Összességében tehát rengeteget nyersz azzal, hogy mostantól nem veszel meg olyan darabokat, amelyek a szekrény alján végzik majd.

A tanácsadás helyszíne: ColourMyStyle szalon, 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 32.

A kombinált szolgáltatás időtartama 2,5- legfeljebb 3 óra, ára 69.900Ft. /fő. (vidéki helyszín esetén továbbá az útiköltség)

***

Gyertek PÁROSAN szín-és stílustanácsadásra! Ez a szolgáltatás két fő számára együttesen is elérhető. Amennyiben ketten együtt érkeztek hozzám tanácsadásra, a szolgáltatás végösszegéből 20%-os kedvezményt biztosítok!

***

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása : 15.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.

***

AJÁNDÉKOZZ szín-és stílustanácsadást! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info@colourmystyle.hu) is. Az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 6 hónapig felhasználhatóak. Ez azt jelenti, hogy a velem történő kapcsolatfelvétel meg kell, hogy történjen 6 hónapon belül, a tanácsadásra egyeztetett időpont -természetesen- ezen kívül is eshet.

 

Céges megrendelések, előadások tartása egyedi árajánlat alapján történik: info@colourmystyle.hu