Rólam

 

 

dr. Ragány Angéla személyi stylist, szín- és stílus szakértő

 

Hiszek abban, hogy minden számít, minden ami Veled történik, és persze mindaz, amit magadért teszel. Hogy hogyan gondolkozol, mit eszel és hogyan reagálsz egy helyzetre. Csak harmonikus belsővel lehet a külső szépséget megőrizni. Ugyan elsősorban a külsővel foglalkozom, mégis fontosnak tartom átadni mindenkinek azt, hogy az önismeret, a belsőnkkel való foglalkozás legalább annyira számít, sőt! Hiszem azt, hogy az önbizalom szépít igazán.

Valahogy mindig mindenkiben a szépet látom meg. Egy jól megválasztott frizura és hajszín, egy szép smink, és a számodra legelőnyösebb színek és szabásvonalak ugyanis csodákra képesek. A természetesség híve vagyok, és annak, hogy mindenki hozza ki magából a maximumot, mert a külső megjelenésünk meghatározó.  Ezzel nemcsak magadat, hanem a környezetedet is respektálod. Pontosan ebben tud segíteni egy szakember, aki objektív szemmel néz Rád.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy azzal foglalkozom, amit nem is tekintek munkának, és azt érzem, mintha nem is dolgoznék…lételemem az, hogy emberekkel legyek, velük foglalkozhassak, segítsek nekik. Hatalmas öröm nap, mint nap olyan visszajelzéseket olvasni Tőletek, amelyből átjön a tiszta szeretet, és az őszinte boldogság, és nagyon jó érzés az, hogy nekem is részem van mindebben.

Ha úgy érzed, Neked is tudok segíteni, várlak szeretettel!

E-mail: info@colourmystyle.hu

Telefon: +36-30-597-9988