Szín- és stílus workshop

Kiscsoportos tréning keretében (3-4 fő) egy igazán tartalmas én-idő programot állítottam össze számodra, mely során lesz:

1. Színtanácsadás ColourPro technikával

 
Rövid ismerkedés és bemutatkozást követően először bemutatásra kerülnek a színtípusok elméleti hátterei, továbbá a színpaletták, majd egyenként tesztelek mindenkit színes kendőkkel, vagyis megállapítom, hogy mely színek, színtónusok a legelőnyösebbek számodra. Emlékeztetőül színkártyát is kapsz, mely a színtípusod szerinti színeket tartalmazza, így a jövőben segítség lesz számodra a vásárlások alkalmával.

2. Testalkatelemzés, stílustanácsadás

A tréning második részében a testalkatokról lesz szó: ki milyen testalkat-típusba tartozik, ennek megfelelően melyek a legideálisabb szabásvonalak számára, mit érdemes hangsúlyozni, mit kell(ene) esetleg kerülni. Ideális ujjhossz, dekoltázs, szoknyahossz, farmer, stb.

 

A workshopon való részvétel díja: 42.900 Ft/fő.

A workshopok helyszíne: ColourMyStyle szalon, 1066 Budapest, Zichy Jenő utca 32.

A folyamatosan frissülő és elérhető időpontok, illetve jelentkezés az alábbi linken találhatók: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGhKnCIxwKVxgJn-BYosuGgJeW6ZQGtTk85IrloVAiCucMzw/viewform?c=0&w=1

***