Gardróbrendezés

Ezt a szolgáltatást a színtípus-tanácsadást (vagy a kombinált szín-és stílustanácsadást) követően javasoljuk igénybe venni, ugyanis jobban fogod érteni gardróbod mely darabja jó neked, és melyik, amelyiket szelektálni érdemes.

A gardróbrendezés során átnézzük a szekrényed teljes tartalmát, mindenbe belebújsz és segítünk elmagyarázni mi miért előnyös számodra- ezért megtartjuk; illetve mi az, amitől megválunk. Lesz még egy harmadik kupac is, a „talán”, ami egy jó varrónővel, vagy – amennyiben csak a szín kérdéses- egy erősebb sminkkel megmenthető.

AJÁNDÉKOZZ gardróbrendezést!

Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info@colourmystyle.hu) is. Az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 6 hónapig felhasználhatóak. Ez azt jelenti, hogy a velünk történő kapcsolatfelvétel meg kell, hogy történjen 6 hónapon belül, a gardróbrendezésre egyeztetett időpont -természetesen- ezen kívül is eshet.

Megmutatjuk, hogy a meglévő darabjaidat hogyan viseld és mivel kombináld.

A gardróbrendezés időtartama természetesen a gardróbod méretétől függ, a szolgáltatás óradíjas, ára magánszemélyeknek 24.900Ft/óra, mely AAM, azaz alanyi adómentes; cégeknek 24.900Ft+ÁFA/óra. 

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása : 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube