Gardróbrendezés

Ezt a szolgáltatást a színtípus-tanácsadást (vagy a kombinált szín-és stílustanácsadást) követően javaslom igénybe venni, ugyanis jobban fogod érteni gardróbod mely darabja jó neked, és melyik, amelyiket szelektálnunk kell.

A gardróbrendezés során átnézzük a szekrényed teljes tartalmát, mindenbe belebújsz és segítek elmagyarázni mi miért előnyös számodra- ezért megtartjuk; illetve mi az, amitől megválunk. Lesz még egy harmadik kupac is, a “talán”, ami egy jó varrónővel, vagy – amennyiben csak a szín kérdéses- egy erősebb sminkkel megmenthető.

Megmutatom, hogy a meglévő darabjaidat hogyan viseld és mivel kombináld.

A gardróbrendezés időtartama természetesen a gardróbod méretétől függ, ára az első 3 óra vonatkozásában 19.900Ft/óra, majd a 4. órától minden további megkezdett óra 13.000Ft. ( vidéki helyszín esetén továbbá az útiköltség)

AJÁNDÉKOZZ gardróbrendezést! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info.colourmystyle@gmail.com) is. Az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 6 hónapig felhasználhatóak. Ez azt jelenti, hogy a velem történő kapcsolatfelvétel meg kell, hogy történjen 6 hónapon belül, a gardróbrendezésre egyeztetett időpont -természetesen- ezen kívül is eshet.

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása : 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.