Színtanácsadás

Szeretnéd tudni melyek azok a színek, színtónusok, amelyeket viselve a legszebb vagy? Ha jól kiválasztott színeket viselünk az arcunk ragyog, életre kel, szemünk csillog, megjelenésünk összességében üdévé és kiegyensúlyozottá válik. Ilyenkor kapjuk a legtöbb bókot, pozitív visszajelzést, dicséretet. Ha viszont számunkra előnytelen színeket viselünk, arcunk fáradtnak, sápadtnak és élettelennek tűnik, szemünk könnyen karikássá válik, (nem létező) ráncaink, esetleges bőrhibáink mind-mind előtűnnek… Az öltözködésben az első és legfontosabb pillér a számodra legideálisabb színek kiválasztása, vagyis a színtípusod meghatározása. Biztosan a te szekrényedben is vannak olyan darabok, amelyeket valamiért nem viselsz szívesen. Tanácsadás során hasonló esetekben nagyon gyakran kiderül, hogy a nem megfelelő színválasztás az oka a bizonytalanságodnak.

Vallom, hogy életünk minden területén nagyon fontos a tudatosság. Amennyiben szeretnél megjelenésedben is tudatossá válni, fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy milyen színtípusba tartozol, ennélfogva milyen színeket tanácsos viselned az arcod közelében. Mostantól fogva nem veszel meg olyan dolgokat, amelyek a szekrény alján végzik majd, mert tudni fogod, milyen színek viselése esetén lesz a megjelenésed igazán harmonikus.

Színtanácsadás során színkendők segítségével teszteljük melyik színre hogyan reflektál, hogyan változik az arc. Tükör előtt ülve Te is látni fogod a különbséget az egyes színek között. Színpalettát mutatok, illetve számodra ideális színkombinációkat, hogy a jövőben könnyeben menjen az öltözködés. Előfordulhat, hogy a hajszín, amit viselsz nem előnyös számodra, ebben az esetben megmutatom azt is, mely árnyalat volna a legszebb neked. Fontos továbbá, hogy ideális esetben a tanácsadás smink nélkül történik, éppen a fentiekben leírtak miatt. Viszont mivel a színtípusunk meghatározza azt is, hogy melyek számunkra a legjobb sminkszínek, ezért arra kérlek, hogy a sminkes neszeszeredet is hozd magaddal, hiszen átnézzük a meglévő sminktermékeidet is. A tanácsadás során rúzsokat is tesztelünk, megmutatom melyek a legszebb árnyalatok rajtad.

Színtanácsadás helyszíne:

ColourMyStyle üzlet, H- 1024 Budapest, Keleti Károly utca 15/a.

Színtanácsadás időtartama és ára:

1,5-2 óra; ára: 59.900Ft (amennyiben szeretnéd, hogy én menjek a te otthonodba, kiszállási díjat számítok fel)

***

Gyertek PÁROSAN színtanácsadásra! Hozd magaddal párodat, barátnődet, vagy éppen édesanyádat! Ez a szolgáltatás két fő számára együttesen is igénybe vehető. Amennyiben ketten együtt érkeztek hozzám tanácsadásra, a szolgáltatás végösszegéből 20%-os kedvezményt biztosítok, azaz 95.000 ft lesz kettőtöknek a szolgáltatás díja.

***

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása: 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.

AJÁNDÉKOZZ színtanácsadást! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info@colourmystyle.hu) is. Az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 6 hónapig felhasználhatóak. Ez azt jelenti, hogy a velem történő kapcsolatfelvétel meg kell, hogy történjen 6 hónapon belül, a tanácsadásra egyeztetett időpont -természetesen- ezen kívül is eshet.