Szín és stílus workshop

Vegyél részt a Szín és stílus worskhopomon, és garantálom, minden szükséges tanácsot megkapsz ahhoz, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!

Tudd meg, melyek azok a színek, színtónusok, amelyeket viselve a legszebb vagy. Ha jól kiválasztott színeket viselünk az arcunk ragyog, életre kel, szemünk csillog, megjelenésünk összességében üdévé és kiegyensúlyozottá válik. Ilyenkor kapjuk a legtöbb bókot, pozitív visszajelzést, dicséretet.

A workshop során választ kapsz valamennyi, megjelenéseddel kapcsolatos kérdésedre. Mivel saját magunkat gyakran nem tudjuk objektíven látni, ezért fontos egy hozzáértő stílusszakértő segítségét igénybe venni. Ez egy egyszeri, ám mégis sokszorosan megtérülő befektetés, ami megváltoztatja az eddig önmagadról alkotott képet, és garantáltan hatással lesz a jövődre.

 

A workshop után tudni fogod:

  1. milyen színekben vagy a legszebb,
  2. milyen színkombinációk emelik ki leginkább a szépségedet,
  3. melyek számodra a legelőnyösebb sminkszínek,
  4. milyen kiegészítőket viselj,
  5. és melyek a karcsúsító szabásvonalaid.

 

Összességében rengeteget nyersz azzal, ha mostantól nem veszel meg olyan darabokat, amelyek a szekrény alján végzik majd. Végigmegyünk a ruházatunk teljes spektrumán, tetőtől-talpig, és elmondom mikor mire kell figyelned. Stílust, újdonságokat, és márkákat javaslok számodra, amelyek leginkább beilleszthetők a jelenlegi élethelyzetedbe. A tanácsadást követően tudni fogod mely színek viselése esetén lesz a megjelenésed igazán harmonikus, valamint azt is, hogy milyen ruhákat érdemes viselned.

A Szín és stílus workshop részvételi díja: 64.900 Ft / fő.  Egy alkalommal legfeljebb 3 fő jelentkezését várom, pontosan azért, hogy megkapd a minőségi időt és figyelmet tőlem. A workshop időtartama kb. 5 óra, így egy főre közel 2 órányi figyelem jut.

Jelentkezz most a következő Szín és stílus workshopra!

Kérlek töltsd ki az adataidat és válaszd ki melyik workshopra jelentkezel.

* indicates requiredMelyik időpontra jelentkezel?