Szín és stílus workshop

Vegyél részt a Szín és stílus worskhopunkon, és garantáljuk, minden szükséges tanácsot megkapsz ahhoz, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!

Tudd meg, melyek azok a színek, színtónusok, amelyeket viselve a legszebb vagy. Ha jól kiválasztott színeket viselünk az arcunk ragyog, életre kel, szemünk csillog, megjelenésünk összességében üdévé és kiegyensúlyozottá válik. Ilyenkor kapjuk a legtöbb bókot, pozitív visszajelzést, dicséretet.

A workshop során választ kapsz valamennyi, megjelenéseddel kapcsolatos kérdésedre. Mivel saját magunkat gyakran nem tudjuk objektíven látni, ezért fontos egy hozzáértő stílusszakértő segítségét igénybe venni. Ez egy egyszeri, ám mégis sokszorosan megtérülő befektetés, ami megváltoztatja az eddig önmagadról alkotott képet, és garantáltan hatással lesz a jövődre.

 

A workshop után tudni fogod:

  1. milyen színekben vagy a legszebb,
  2. milyen színkombinációk emelik ki leginkább a szépségedet,
  3. melyek számodra a legelőnyösebb sminkszínek,
  4. milyen kiegészítőket viselj,
  5. és melyek a karcsúsító szabásvonalaid.

A Szín és stílus workshop részvételi díja: 64.900 Ft / fő.  Egy alkalommal legfeljebb 3 fő jelentkezését várjuk, pontosan azért, hogy megkapd a minőségi időt, és figyelmet tőlünk. A workshop időtartama kb. 5 óra, így egy főre közel 2 órányi figyelem jut.

A workshopok helyszíne: 1013 Budapest, Alagút utca 4. 2.emelet

Jelentkezz most a következő Szín és stílus workshopra!

HAMAROSAN új dátumok elérhetőek!