Milyen rúzs áll jól nekem?

A barátnődön jól mutat, rajtad miért nem? A kedvenc influenszered is azt mondta, ez a rúzs mindenkinek jól áll, akkor vajon veled van a baj, ha mégsem tetszik? Legutóbb a szakember által készített sminkkel sem stimmelt valami…de pontosan mi is? Jó volna tudni, ugye? Utólag persze már könnyebb látni a valóságot, de mi lenne, ha már a vásárlás előtt tudnád konkrétan mit kell keresned, ami biztosan jól fog állni? Hisz ki ne szeretne a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban vásárolni felesleges, megbánt kiadások nélkül? Ez a bejegyzés ebben lesz most segítségedre a douglasshop.hu támogatásával.

A közösségi felületeimen a legkeresettebb posztok szinte mind a konkrét termékajánlók. Ezek segítségével ugyanis anélkül tudok segíteni nektek, hogy fizikailag ott lennék a termékek kiválasztása során. Nézzük tehát az egyes színtípusok milyen termékekben gondolkodjanak!

TÉL TÍPUSOK RÚZSAI

Vitathatatlan tény, hogy a leggyakoribb színtípus hazánkban. Természet adta színeik hidegek, kontrasztosak. Rúzsai : kékespirosak, meggyes, cseresznyés, málnás, szilvás árnyalatok, pinkek, fuksziák, lilába hajló tónusok. A lényeg, hogy kellően élénk legyen, ha pedig visszafogottabb rúzsokban gondolkodik egy tél típus, azt egy erőteljesebb szemhangsúlyos smink mellett tegye.

A Douglas kínálatában kapható MAC Powder Lipstick rúzsok selymesen puhák, ugyanakkor jól fednek, olyan érzés viselni őket, mintha a kedvenc primered keverted volna a rúzsoddal.  A telek számára a legjobb választás ebből a kollekcióból:  „A Little Tamed”  „Burning Love” (csak tél-őszöknek!) „Shocking Revelation” „Fall in Love”  „Lasting Passion

A Clinique Pop rúzsai különleges textúrájuk és tartósságuk miatt nekem is nagy kedvenceim.  Tél típusok az alábbi árnyalatokat válasszák: „„Wow Pop” „Ruby Pop” „Graffiti Pop” „Pow Pop” ( csak tél-őszöknek!) „Raspberry Pop”

Ha pedig valaki a finomabb, nomake-up hatású sminkek híve, a Clinique Chubby Stick színezett ajakbalzsamai kitűnő választás lehetnek az alábbi árnyalatokban: „Super Strawberry” „Pudgy Peony” „Grandes Grape”

TAVASZ TÍPUSOK RÚZSAI

Élénk, friss, üde aranyló tónusok, ez a világ a tavaszoké. Legjobb választás számukra, ha rúzsban is a meleg árnyalatok közül választanak, amelyek gyönyörűen harmonizálnak természetes adottságaikkal. Amit javaslok: korallpirosak, narancsos pirosak, barackszínek, pinkes korallszínek, lazacos árnyalatok, paradicsom, és ferrari pirosak.

A MAC válogatás alábbi színeik lesznek biztosan jó választás számukra: ” Style Schoked” ” Mandarin O ” „Scattered Petals „.

A Clinique Pop rúzsai közül pedig az alábbiak: „Papaya Pop”  „Party Pop”  „Sugar Pop”

A Clinique Chubby Stick elérhető árnyalataiból ezek: „Heftiest Hibiscus” „Mightiest Maraschino” Chunky Cherry” a „„Mega Melon”

NYÁR TÍPUSOK RÚZSAI

A nyár típusok színei finoman visszafogottak, hideg, hamvas tónusaik kevésbé kontrasztosak, mint a tél típusoké. Ennek megfelelően a számukra ideális sminkszínek is a hűvös, és kevéssé élénk árnyalatok közül kerülnek majd ki. Mályvaszínek, málnaszínek, bogyós gyümölcsök színei, finomabb pinkek, szilvaszínek. A lényeg, hogy hideg tónusú legyen a rúzs, és sohasem a legélénkebb.

A MAC Powder Lipstick alábbi árnyalataival egy nyár típus biztosan jól választ: „A Little Tamed”  Sultriness”

Clinique Pop rúzsajánló: „Graffiti Pop”„Blush Pop”

A Clinique Chubby Stick árnyalatai közül: „Roomiest Rose” „Broadest Berry”

ŐSZ TÍPUSOK RÚZSAI

Ha sétáltál már valaha októberben az erdőben, akkor biztosan megjelenik most lelki szemeid előtt az őszi avarszínek aranylóbarna árnyalatainak színpompás kavalkádja. Terrakotta, és téglaszínek, paradicsom-és paprikapirosak, finoman bézsbe hajló lazacszínek. Ha az ősz típus ezek közül választ, a tükörben biztosan harmonikus, üde kép néz majd vissza rá.

A MAC Powder Lips kollekcióból: ” Devoted To Chilli” „Mandarin O”My Tweedy „ (csak ősz-nyaraknak!), „Mull It Over

Clinique Pop rúzsai közül :”Icon Pop” „Mocha Pop”

Végül a Clinique Chubby Stick árnyalataiból az alábbiakat érdemes megnéznie:  „Curviest Cramel”Heftiest Hibiscus”

Ha pedig nem szeretnél lemaradni a douglasshop.hu egyik szuper kedvezményes ajánlatáról, akkor akkor látogass el az alábbi linkre, ahol a Bobbi Brown Crushed Lip Colour összes rúzsa most 30%-os kedvezménnyel lehet a tiéd!

***

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube