Szín- és stílustanácsadás

A komplett szín-és stílustanácsadás során választ kapsz valamennyi, megjelenéseddel kapcsolatos kérdésedre. A színtípus-besoroláshoz képest egy teljesebb körű, és mindenre kiterjedő szolgáltatást vehetsz igénybe, amikor 3 órán keresztül kizárólag rád figyelek és veled foglalkozom. Mivel saját magunkat gyakran nem tudjuk objektíven látni, ezért fontos egy hozzáértő stílusszakértő segítségét igénybe venni, aki meglátja benned azt a szépséget, amivel szemben te esetleg elfogult vagy. Ez egy egyszeri,- ám sokszorosan megtérülő-  befektetés önmagadba, ami megváltoztatja az eddig önmagadról alkotott képet, és garantáltan pozitív hatással lesz a jövődre. Magabiztosan és önbizalommal telve távozol majd tőlem, rengeteg információval arra vonatkozóan, hogy hogyan hozd ki magadból a legtöbbet. Kedvenc mottóm: “Nothing makes a woman more beautiful, than the belief that she is beautiful” (Sophia Loren).

 

Szín- és stílustanácsadást követően tudni fogod:

  • milyen színekben vagy a legszebb;
  • milyen színkombinációk emelik ki leginkább a szépségedet;
  • melyek számodra a legelőnyösebb sminkszínek ( rúzsokat próbálunk majd);
  • milyen spektrumon érdemes mozognod annak érdekében, hogy ideális legyen a hajszíned;
  • mely szabásvonalakat érdemes keresned annak érdekében, hogy a lehető legjobb formád hozhasd;
  • milyen kiegészítőket viselj; milyen a legszebb ékszered;
  • melyek számodra a legjobb hosszak (avagy hol “vágod el” magad)
  • melyek a karcsúsító szabásvonalaid
  • milyen mintákat, illetve hol érdemes viselned
  • milyen számodra az ideális táska, lábbeli, ezeket hol és hogyan viseld.

A színtanácsadás végeztével,- és annak részeként- először is átnézzük a meglévő sminktermékeidet- kérlek ezeket feltétlenül hozd magaddal-, majd lemérlek (ha szeretnéd, mellőzöm a centit) mind vertikálisan, mind horizontálisan, megbeszéljük a szélességi és hosszanti testarányaidat. Az adatok alapján látni fogom melyik testalkattípusba tartozol (esetleges eltérésekkel), mert ugye az úgynevezett “tiszta” testalkat igen ritkán fordul elő. Elmondom és megmutatom milyen szabásvonalak a legelőnyösebbek számodra, melyik testrésze(i)det érdemes hangsúlyoznod és miért. Szót ejtünk arról is, mi az, amit esetlegesen tanácsos elrejteni annak érdekében, hogy a legjobb formád hozhasd.  Végigmegyünk a ruházatunk teljes spektrumán, tetőtől-talpig, és elmondom mikor mire kell figyelned. Stílust, újdonságokat, és márkákat javaslok számodra, amelyek leginkább beilleszthetők a jelenlegi élethelyzetedbe.

A szín-és stílustanácsadást követően tudni fogod mely színek viselése esetén lesz a megjelenésed igazán harmonikus, valamint azt is, hogy milyen ruhákat érdemes viselned. Összességében tehát rengeteget nyersz azzal, hogy mostantól nem veszel meg olyan darabokat, amelyek a szekrény alján végzik majd.

A tanácsadás helyszíne: ColourMyStyle üzlet, 1024 Budapest, Keleti Károly utca 15/a. 
(amennyiben szeretnéd, hogy én menjek a te otthonodba, kiszállási díjat számítok fel)

A kombinált szolgáltatás időtartama 3 óra, ára 99.900Ft.  A 3 órán túl minden megkezdett 30 perc 10.000ft.

***

Gyertek PÁROSAN szín-és stílustanácsadásra, hozd magaddal kedvesed, barátnőd, vagy épp az anyukád! Ez a szolgáltatás két fő számára együttesen is elérhető. Amennyiben ketten együtt érkeztek hozzám tanácsadásra, a szolgáltatás végösszegéből 20%-os kedvezményt biztosítok, azaz 159.840ft a szolgáltatás díja kettőtöknek.

***

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása: 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.

***

AJÁNDÉKOZZ szín-és stílustanácsadást! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info@colourmystyle.hu) is. Az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 6 hónapig felhasználhatóak. Ez azt jelenti, hogy a velem történő kapcsolatfelvétel meg kell, hogy történjen 6 hónapon belül, a tanácsadásra egyeztetett időpont -természetesen- ezen kívül is eshet.

 

Céges megrendelések, előadások tartása egyedi árajánlat alapján történik. Kérlek, írj nekem e-mailt az alábbi címre:  info@colourmystyle.hu