Gabi szenzációs átváltozása

Gabi 2020 novemberében keresett meg minket azzal, hogy a családjától 50. születésnapja alkalmából egy teljes stílus-, és gardróbfrissítést kapott, amit a segítségünkkel szeretne megvalósítani. Ez valóban egy nagylelkű ajánlat volt a párjától, aki maximálisan támogatja őt megújulásában. Fontos tudni, hogy Gabi nagyon sokat fogyott rövid idő alatt, így valóban szükségessé vált az új ruhatár kialakítása, ezt a folyamatot azonban már szerette volna szakemberre bízni.

Szín-és stílustanácsadással kezdtük a közös programot, ahol kiderült, Gabi hideg nyár típus. A hajszíne rendben volt, csak minimális frissítést javasoltunk neki. Szőke hamvas tincsei szépen keretezik arcát, és üdévé varázsolják tekintetét. Sminkben már picit bátortalanabb volt, hiszen korábban nem festette magát napi szinten, de nagyon nyitott volt minden újdonságra, így jópár rózsás-pinket rúzst választottunk neki, amit hamarosan be is szerzett. Átbeszéltük a számára legelőnyösebb ruhafazonokat, tetőtől-talpig végigmentünk a ruházat teljes spektrumán, mit mivel, és hogyan érdemes viselnie, hogy a legjobbat hozhassa ki magából.

A következő találkozás a gardróbrendezés alkalmával történt, amikor is átválogattuk Gabi szekrényének tartalmát. Ő kifejezetten kérte, amit egyébként nem szoktunk, hogy legyünk szigorúak, és tényleg csak az maradjon meg neki, ami biztosan jó mind színben, mind fazonban.

Még aznap sort kerítettünk az első közös vásárlásunkra, amit azóta már jópár hasonló alkalom követett.

Gabi gardróbja teljes átváltozáson ment keresztül, ami természetesen Gabi megjelenésében, kisugárzásában is nagyon pozitív nyomot hagyott. Ahogyan írta egyszer: az együtt vásárolt darabok mindegyikében nagyon csinosnak érzi magát, nem tud velük hibázni, és ezt a környezete is rendre megerősíti.

Nézzük meg Gabit tanácsadás előtt, és a közös programunk végén. Azt hiszem, a különbség önmagáért beszél.

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

TikTok