Stílustanácsadás és testalkatelemzés

Jártál már úgy, hogy az üzletben valami nagyon megtetszett, megvásároltad, és aztán valamiért sosem nyúltál azóta sem az adott ruhadarabért? Reggelente sokszor vagy tanácstalan, mert úgy érzed semmi nem áll jól? Esetleg megváltozott az élethelyzeted, emiatt más típusú ruhatárra, ruhákra lenne szükséged, mint amik jelenleg a gardróbodban vannak? Gyakran okoz gondot, mit vegyél fel egy bizonyos eseményre, hogy biztosan szépnek, és jól, magabiztosan érezd magad? Netán probléma a ruhadarabok kombinálása, nem tudod mit mivel lenne érdemes viselned? Vagy szimplán kíváncsi vagy, hogy egy szakértői szem mit javasolna neked?

Ha a fenti kérdések közül magadra ismertél néhány esetben, akkor egy stílustanácsadás biztosan a segítségedre lesz!

A stílustanácsadást követően tudni fogod:

  • mely fazonokat, szabásvonalakat érdemes keresned annak érdekében, hogy a lehető legjobb formád hozhasd;
  • milyenek a testarányaid; milyen testalkat típusba tartozol;
  • milyen testalkati sajátosságaid vannak, mit hogyan tudsz kiemelni, vagy épp -szükség esetén – elrejteni;
  • milyen kiegészítőket viselj; milyen a legszebb ékszered;
  • melyek számodra a legjobb farmer-, blézer-, szoknya-, kabáthosszak, (avagy hol “vágod el” magad);
  • melyek a karcsúsító szabásvonalaid;
  • milyen mintákat, illetve hol érdemes viselned;
  • milyen számodra az ideális táska mérete, formája, illetve hol, miként viseld;
  • milyen számodra a legpraktikusabb, legjobban kihasználható lábbeli, cipőforma, ezek, valamint a bőráruid színe.

Stílustanácsadást követően tudatosan tudod építeni a ruhatáradat, ahol minden passzol mindennel, nincs többé felesleges pénzköltés, vagy rosszul választott ruhadarab, órákon át tartó céltalan járkálás az üzletekben. A vásárlás könnyű lesz, gyors, és hatékony.

A stílustanácsadás helyszíne: ColourMyStyle Showroom, 1013 Budapest, Alagút utca 4. 2.emelet 10-es kapucsengő 

A stílustanácsadás ára: 54.900ft

A stílustanácsadás időtartama: másfél óra.

Gyertek PÁROSAN stílustanácsadásra, hozd magaddal kedvesed, barátnőd, vagy épp az anyukád! Ez a szolgáltatás két fő számára együttesen is elérhető. Amennyiben ketten együtt érkeztek hozzánk tanácsadásra, a szolgáltatás végösszegéből 20%-os kedvezményt biztosítunk, azaz 87.840ft a szolgáltatás díja kettőtöknek.

***

Vegyél részt egyszerre színtanácsadáson és stílustanácsadáson, így a 114.800ft helyett kedvezményesen 99.900ft a két tanácsadás együtt! Bővebb információért kattints: Szín- és stílustanácsadás

***

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása: 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.

AJÁNDÉKOZZ stílustanácsadást! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info@colourmystyle.hu) is. Az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 6 hónapig felhasználhatóak. Ez azt jelenti, hogy a velünk történő kapcsolatfelvétel meg kell, hogy történjen 6 hónapon belül, a tanácsadásra egyeztetett időpont -természetesen- ezen kívül is eshet.