5 tanács pliszírozott szoknya vásárlásához

5 TANÁCS PLISZÍROZOTT SZOKNYA VÁSÁRLÁSÁHOZ

Sokan félnek a rakott szoknyáktól, ez gyakori kérdés szokott lenni a stílustanácsadásaink során is, így most összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. Ezeket tartsd szem előtt vásárláskor:

  1. Gondosan válaszd ki a szoknya anyagát: minél nehezebb, vaskosabb egy anyag, annál inkább tudja a viselőjét is „elnehezíteni”, teltebbnek mutatni.

  2. Legjobb tehát egy finom muszlin, vagy selyem, amibe járás közben könnyen bele-belekap a szél, ezáltal a sziluettünk is hasonlóan filigrán, könnyed lehet benne.

  3. A derékpánt kardinális kérdés: annak ideális szélessége egyébként attól függ, hogy milyen hosszú a törzsed: hosszú torzóhoz mehet a széles pánt, míg rövidebbhez a keskeny, maximum 1-2cm szélességű.

  4. Figyelj oda a derékpánt rögzítésére: a legjobb, ha a rakott részt „kiterítve” varrták hozzá a derékpánthoz, ugyanis így nem fog erősíteni; ellenben a modellel, ahol berakva van, ami jó eséllyel jópár kilogrammot rád tud pakolni optikailag.

  5. Nem mindegy a szoknya hossza sem: a leggyakoribb, hogy ez a fazon midi, vagy maxihosszal készül; jó, ha figyelsz arra, hogy  soha ne a vádlid legszélesebb pontjáig érjen a szoknya, akkor lesz ugyanis a legelőnytelenebb.

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube