Rólunk

A ColourMyStyle szín- és stílus szakértői: dr. Ragány Angéla és Borhi Cecília

„Hiszünk abban, hogy minden számít, minden ami Veled történik, és persze mindaz, amit magadért teszel. Hogy hogyan gondolkozol, mit eszel és hogyan reagálsz egy helyzetre. Csak harmonikus belsővel lehet a külső szépséget megőrizni.

Ugyan elsősorban a külsővel foglalkozunk, mégis fontosnak tartjuk átadni mindenkinek azt, hogy az önismeret, a belsőnkkel való foglalkozás legalább annyira számít, sőt! Hisszük azt, hogy az önbizalom szépít igazán.

Valahogy mindig mindenkiben a szépet látom meg. Egy jól megválasztott frizura és hajszín, egy szép smink, és a számodra legelőnyösebb színek és szabásvonalak ugyanis csodákra képesek. A természetesség híve vagyok, és annak, hogy mindenki hozza ki magából a maximumot, mert a külső megjelenésünk meghatározó. Ezzel nemcsak magadat, hanem a környezetedet is respektálod.

Pontosan ebben tud segíteni egy szakember, aki objektív szemmel néz Rád. Lételemem az, hogy emberekkel legyek, velük foglalkozhassak, segítsek nekik. Hatalmas öröm nap, mint nap olyan visszajelzéseket olvasni Tőletek, amelyből átjön a tiszta szeretet, és az őszinte boldogság, és nagyon jó érzés az, hogy nekem is részem van mindebben.”

Angéla

„Létezik egy elv, miszerint bárhogyan is szeretnénk szemlélni a világot, akármilyen meggyőződéssel is állunk hozzá, az előbb-utóbb biztosan igazolásra lel. Nos, én hiszem, hogy minden emberben ott él a tökéletes verziója, aki magabiztos, tudatos és lehengerlő, és akit egy „apró lépéssel” könnyedén előhívhatunk. Ez a meggyőződés a tanácsadásaim eszenciája, ez az, amiből inspirációt merítek én is, nap, mint nap!

Miért hiszek ennyire erősen a saját elveimben? Mert átélem!

Angol nyelv- és irodalom szakon végeztem, bölcsészként, tanári diplomával. Imádtam oktatni, átadni a tudásom, mégis éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Már akkoriban is erőteljesen vonzott a divat és elegancia világa, a szabásvonalak, színek, anyagok és stílusok harmóniája. Csakhamar el is döntöttem, hogy tovább képzem magam, és kitanulom a szín- és stílustanácsadást. Így vált a szenvedélyeim ötvözése (oktatás és divat) a hivatásommá.

A saját bőrömön tapasztaltam meg, mekkora befolyásoló ereje van a belső harmónia elérésében a külső harmóniának. Azt, hogy a tökéletes megjelenés és az abból érkező pozitív visszacsatolás mekkora energiákat képes felszabadítani, és arra ösztönözni az embert, hogy egyre jobban higgyen önmagában, ezáltal pedig megteremthesse álmai életét. Egy „apró lépés”, mely megváltoztathatja az egész életed!

Hogyan zajlik ez a folyamat? A felismeréssel, hogy szükségünk van a változásra, majd az elhatározással, hogy tudatos lépéseket tegyünk az irányába. Itt jövök én a képbe, aki a sok éves- és a saját tapasztalatával képes hozzásegíteni, hogy előhívd a benned rejlő tökéletes éned. Azt, aki megteremti számodra álmaid életét! Azt, aki magabiztosan és önmaga feltétel nélküli szeretetével hódítja meg a világot. Ha készen állsz, hogy megtedd ezt az „apró lépést”, szeretettel várlak!”

Cecília

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása: 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube