Rólunk

A ColourMyStyle szín- és stílus szakértői: dr. Ragány Angéla és Gellért Éva

“Hiszünk abban, hogy minden számít, minden ami Veled történik, és persze mindaz, amit magadért teszel. Hogy hogyan gondolkozol, mit eszel és hogyan reagálsz egy helyzetre. Csak harmonikus belsővel lehet a külső szépséget megőrizni.

Ugyan elsősorban a külsővel foglalkozunk, mégis fontosnak tartjuk átadni mindenkinek azt, hogy az önismeret, a belsőnkkel való foglalkozás legalább annyira számít, sőt! Hisszük azt, hogy az önbizalom szépít igazán.

Valahogy mindig mindenkiben a szépet látom meg. Egy jól megválasztott frizura és hajszín, egy szép smink, és a számodra legelőnyösebb színek és szabásvonalak ugyanis csodákra képesek. A természetesség híve vagyok, és annak, hogy mindenki hozza ki magából a maximumot, mert a külső megjelenésünk meghatározó. Ezzel nemcsak magadat, hanem a környezetedet is respektálod.

Pontosan ebben tud segíteni egy szakember, aki objektív szemmel néz Rád. Lételemem az, hogy emberekkel legyek, velük foglalkozhassak, segítsek nekik. Hatalmas öröm nap, mint nap olyan visszajelzéseket olvasni Tőletek, amelyből átjön a tiszta szeretet, és az őszinte boldogság, és nagyon jó érzés az, hogy nekem is részem van mindebben.”

Angéla

“Amikor először találkoztam a szín-és stílustanácsadás fogalmával, tetszett, hogy kaptam egy világos és érthető rendszert, ami segített tudatosabbá válni öltözködésben, vásárlásban és önmagam elfogadásában. Ma már tudom, hogy ki vagyok, milyen adottságokkal rendelkezem, azokhoz mi áll a legjobban és ez bizony felszabadító érzés.

Külön öröm, hogy a szín-és stílustanácsadásaink során a hozzánk betérő hölgyeket (és urakat) is arra biztatjuk, hogy a természet adta adottságaikkal barátkozzanak meg, és fedezzék fel, hogy azokat hogyan tudják a legjobban kiemelni.

A ColourMyStyle csapatában én arra törekszem, hogy ezen az úton indítsak el mindenkit, és megadjak minden eszközt ahhoz, hogy ügyfeleink saját valójukban ragyoghassanak.”

Évi

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása: 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube