Vásárlás stylisttal

Ha úgy érzed nehezen boldogulsz egyedül a vásárlással, esetleg nincs érzéked, kedved, időd hozzá, vagy sokszor rosszul döntesz és olyan darabokat veszel meg, amelyek a szekrény alján végzik, akkor érdemes szakember segítségét kérned vásárláshoz. Gyakran látom, hogy sokaknak nehézséget okoz a színtípusának megfelelő árnyalatok megtalálása és kiválasztása a gyakorlatban, vagyis az üzletekben. Ez valóban nem feltétlenül könnyű mindenkinek, ezért vagyok én, aki a segítségedre tud lenni annak érdekében, hogy biztosan a megfelelő színtónust és a számodra legcsinosabb fazont vásárold meg.

Azt tartom ideálisnak, ha a közös vásárlást megelőzi egy egyéni konzultáción, tanácsadáson való részvétel pontosan amiatt, hogy lássam, milyen színpalettában gondolkodhatok, amikor számodra választok. Ettől csak kivételes esetben térek el. A színtanácsadás különösen fontos a közös vásárlásunkat megelőzően, hiszen sajnos sok üzletben mesterséges, neon vagy meleg fényeket találunk, ami könnyen tévútra vihet.

Közös vásárlások alkalmával a leggyakoribb megjegyzések amiket hallok: “én ezt magamtól biztosan nem vettem volna le a polcról, és igazad lett, hogy mennyire jól áll”. Vagy: ” Végre sikerült kilépnem a komfortzónámból, ha nem vagy itt, nem mertem volna ezt megvenni”.

Mielőtt nekilátunk a közös shoppingnak, megbeszéljünk megvannak-e a munkádhoz, szabadidődhöz, egyéniségedhez passzoló alapdarabok, illetve tisztázzuk mi mindent lenne szükséges beszereznünk. Mindenkinek mást jelent a kapszulagardrób, nem kell mindenkinek ugyanazt a sémát követni. Azokat a darabokat keressük majd, amelyekre a mostani élethelyzetedben ténylegesen szükséged van, nem pedig olyanokat, amelyeket bizonyos könyvek előírnak beszerzésre, mint must have darab. A vásárlás során segítek abban is, hogy melyik új darabot hogyan viseld, illetve mivel kombináld.  Természetesen egyeztetjük a rendelkezésre álló anyagi kereteket is.

A közös vásárlás ára: az első 3 óra vonatkozásában 19.900Ft/óra, majd a 4. órától minden további megkezdett óra 13.000Ft. 

AJÁNDÉKOZZ stylisttal közös vásárlást! Személyre szóló exkluzív ColourMyStyle AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető telefonon (+36-30-597-9988) vagy e-mailben (info.colourmystyle@gmail.com) is. Az ajándékutalványok a kiállítás időpontjától számítva 6 hónapig felhasználhatóak. Ez azt jelenti, hogy a velem történő kapcsolatfelvétel meg kell, hogy történjen 6 hónapon belül, a vásárlásra egyeztetett időpont -természetesen- ezen kívül is eshet.

Egyeztetett időpont 48 órán belül történő lemondása: 30.000Ft, mely a lemondás napján fizetendő. A 48 órás időtartamba nem számítanak bele az ünnepnapok, valamint a hétvégi pihenőnapok.