Színtanácsadás workshop

Vegyél részt a Színtanácsadás worskhopunkon, és garantáljuk, minden szükséges tanácsot megkapsz ahhoz, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból!

Tudd meg, melyek azok a színek, színtónusok, amelyeket viselve a legszebb vagy! Ha jól kiválasztott színeket viselünk az arcunk ragyog, életre kel, szemünk csillog, megjelenésünk összességében üdévé, frissé, és kiegyensúlyozottá válik. Ilyenkor kapjuk a legtöbb bókot, pozitív visszajelzést, dicséretet.

Ez egy egyszeri, ám mégis sokszorosan megtérülő befektetés, ami megváltoztatja az eddig önmagadról alkotott képet, és garantáltan hatással lesz a jövődre.

A workshop után tudni fogod:

    • milyen színekben vagy a legszebb,
    • milyen színkombinációk emelik ki leginkább a szépségedet,
    • milyen színű kiegészítőket viselj,
    • melyek számodra a legelőnyösebb sminkszínek, hisz közel 60 MAC tesztrúzs közül választjuk ki a számodra legszebbeket
    • + EXTRA meglepetésként egy 10.000ft értékű 30 perces sminkkupont kapsz tőlünk, melyet a MAC Mammut üzletében válthatsz be ÉS egyszeri, 20%-os kedvezményt kapsz a vásárlásodból a MAC üzleteiben.


A Színtanácsadás workshop részvételi díja:
44.900 Ft / fő.

Egy alkalomra legfeljebb 3 fő jelentkezését várjuk, pontosan azért, hogy megkapd szükséges minőségi időt, és figyelmet tőlünk.

A workshop időtartama kb. 5 óra, így egy főre közel 2 órányi figyelem jut.

A workshop helyszíne: 1013 Budapest, Alagút utca 4. 2.emelet 2. (10-es kapucsengő).

Jelentkezz most a következő Színtanácsadás workshopra!

A workshop részvételi díja előre fizetendő, jelentkezést követően küldjük el számodra a számlát, melyhez kérünk, add meg az adataidat.

Jelentkezz a workshopra

* indicates required
Melyik időpontra jelentkezel?