10 tipp: hogyan tűnhetsz vékonyabbnak

  1. Kombináld a feketét tengerészkékkel. Klasszikus, elegáns összeállítás. A feketét azonban lehetőség szerint alulra viseld, mivel az emberek többségének (a tél típusokat kivéve) sajnos nem áll jól.
  2. Válaszd a colorblockingot olyan szabásmintával, ami a homokóra alkatot hangsúlyozza.

cb

3.Övet a blézerre! Az idei trendekben nagyon menő, ha övvel karcsúsítjuk derekunkon a blézert.

opok

4. Viselj magasított derekú nadrágot! Kiemeli a derék-csípő vonalát és lelapítja a pocakot. És ami a legfontosabb: nyújtja a lábakat. (Akiknek rövid a törzsük, a magasított derékkal óvatosan)

magas derél

5. A derékban karcsúsított, harang alakú, térd felett véget érő szoknya/ruhafazon biztos választás, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni, ugyanis gyönyörű vékony derekat varázsol.

 

6. Próbáltad már az overált? Mivel ugye egy színt viselsz, alapból jótékony hatással van az alakra, hiszen a monokróm öltözködés mindig karcsúbbnak mutat. Emellett egy csinosan megszabott darab remekül hangsúlyozza a derekat, mélyebb dekoltázzsal pedig csak fokozhatod a nyújtást!

overal

7. Monokróm: viselj azonos, vagy nagyon hasonló színeket alul és felül is. Színválasztásnál törekedj a természetességre (talán kicsit sok lenne, ha például egy harsány színt öltenél magadra tetőtől-talpig.) Így hát tengerészkék, egy finom nude árnyalat, vagy egy elegáns szürke biztos választás.

mk

8. Hűvösebb napokon viselj hosszú kabátot- egy skinny farmerral és egy szép magassarkúval remekül nyújtja az alakot-igen, még az alacsonyabb lányokét is!

hk

9. Vertikális csíkok- az optikai nyújtás mindig működik! Arra figyelj azonban, hogy minél vékonyabb, de mintájában még kivehető csíkozást válassz! Vastagabb csíkok esetén ugyanis könnyen ellentétes hatást érhetsz el. Nyugodtan gyűjts be szoknyát, felsőt vékony csíkozással.

csik

10. Szerezz be egy nude (testszínű) magassarkút! Mivel színben alig üt el a bőrszíntől, így azt a hatást kelti, mintha alapból a cipő sarkának hosszával magasabb lennél. És nem utolsó sorban szinte bármivel viselheted, hát nem csodás?

nude

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube