5+1 érv a testszínű harisnya ellen

Biztos, hogy barátod a harisnyád? Az üvegszálas testszínű harisnyák nagyjából a kilencvenes években számítottak népszerűnek, azóta szerencsére leáldozóban van a szerepük, de sajnos még sok helyen látom. Összeszedtem az okokat, hogy miért is érdemes hanyagolnod őket:

 

  1. Mert a testszínű sem testszínű…konkrétan lehetetlen olyan árnyalatot előállítani, ami valóban megegyezne az emberi bőr természetes árnyalatával. Egy kicsit sötétebb (ez a legviccesebb, amikor az ember lánya ezzel próbálja meg megkopott barnaságát visszacsalni), egy kicsit világosabb, egy kicsit cognacszínű, egy kicsit sárgás, vagy éppen kifakult(!)….vagyis, esélytelen a küldetés, ne is próbálkozz!
  2. Jó, ha tudod, hogy a csillogó, üvegszálás darabok optikailag minimum 5-6 kilót dobnak rád…
  3. Látott már valaki valaha divatbemutatón modelleket testszínű harisnyában?
  4. A legdurvább kombo a testszínű harisnya-szandál összeállítás…azt hiszem, ez nem igényel különösebb magyarázatot.
  5. Ódivatú.
  6. És ha ez eddig felsoroltak nem tántorítottak volna el kellőképpen + egy érv: a jó ízlésű férfiak is utálják….

Tisztában vagyok vele, hogy több munkahelyen a dress code követeli meg a harisnya viselését, de mondjatok nekem olyan szabályt, amit nem döntöttek meg egyszer… Hajrá lányok, és le a testszínű harisnyával!

Az a javaslatom, hogy amíg az idő engedi, igenis járjunk meztelen lábbal, amint hűvösebbre fordul, és szükség lesz a harisnyára, válasszuk feketét, de legalábbis sötét színűt. Az őszi/téli időszakban pedig a vastag harisnyák viselésének csakis a fantáziánk szabhat határt. 😉

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube