A gyönyörű bőr titka – Phi natúrkozmetikumokkal

A napokban olvastam egy tanulságos írást arról, hogy ha valamit görcsösen akarunk, az sosem sikerül, ezzel szemben, ha rendíthetetlenül hiszel magadban, és abban, hogy amit csinálsz az jó, akkor a siker sosem marad el. Messzemenőkig tudok azonosulni ezzel a gondolattal, és azt vettem észre, hogy az életrendre olyan emberekkel hoz össze, akikkel azonos véleményen vagyok a legfontosabb kérdéseket illetően. Nem véletlenül mondják: hasonló a hasonlót vonzza.

Néhány hete kaptam egy nagyon kedves megkeresést Timitől, a Phi natúrkozmetikumok  egyik tulajdonosától. Timi azt írta nekem, hogy a Phi termékek ugyanolyan színesek, mint az én munkám. Nos, ez bevallom, megfogott, annál is inkább, mert hallottam már más fronton is, hogy engem csak úgy emlegetnek: „a színes lány”…

Miért színesek a Phi termékek? A krémek árnyalatait a színes növényi kivonatok, a hidegen sajtolt olajok és hatóanyagok adják. Mariann, aki készíti a krémeket, nem ijed meg attól, ha egy krém nem fehér, hisz ha a természet is színes körülöttünk. A teljes Phi termékcsalád továbbá parabénmentes, SLS-mentes, kőolajszármazék-mentes, egyik termék sem tartalmaz szintetikus színező-vagy illatanyagot, és a Phi lányok az állatkísérleteknek sem hívei.

Nagyjából egyetemi éveim óta élem tudatosan az életem, legyen szó gondolkodásról, életvitelről, vagy épp szépségápolásról. Vallom, hogy ami bent az kint, ezért is győzött meg rögtön a két Phi-lány, vagyis Mariann (a termékek készítője, fitoterapeuta, aromaterapeuta) és Timi (terméktervező) külseje, bőrük szépsége. Hálistennek sosem volt problémás bőröm, de néhány éve egy bosszantó dolgot látok a tükörben: pigmentfoltokat. Napimádó vagyok, és bár igyekszem odafigyelni, de így 35 –ön túl sajnos megjelennek nyaranta a foltocskák, erre javasolta nekem Timi a Jasmine Green Tea fluidot, ami ez ellen is hatásos, amellett, hogy a bőröm saját kollagéntermelését serkenti, és szabályozza a faggyútermelést is, valamint fantasztikusan mattítja a bőröm. Számomra igazi No. 1.

Mivel tanácsadásokon is egy szélesebb spektrumot érintünk, ami a megjelenésünket illeti, szeretettel szoktam ajánlani azokat a praktikákat, és termékeket, amelyek nekem nagyon beváltak. Szeretnék nektek bemutatni még néhány olyan Phi terméket, amely kifejezetten hozzám nőtt, és pár hét alatt a kedvencemmé vált, olyannyira, hogy épp a napokban néztem, a fürdőszoba kizárólag Phi natúrkozmetikumokkal van már csak tele…

A PAZAR Coffee Latte testápolónak olyan tejeskávé illata van, hogy kedvem lett volna megkóstolni. Nem véletlenül tartja magát a mondás: csak azt kend magadra, amit meg is ennél! Korábban gyakran tapasztaltam, hogy ha este bekrémeztem magam, reggelre ismét kiszáradt a bőröm, reggel, közvetlenül indulás előtt pedig sosem szerettem testápolózni, mert féltem a ruháimat. Amióta a Coffee Latte-t használom az esti szeánsz bőven elég, és csodásan puha tőle a bőröm egész nap.

A Liquid Gold éjszakai mélyhidratáló krémet a Phi lányok inkább a hűvösebb időben javasolják, de én a legnagyobb melegben is használom éjjelre, mert egyszerűen olyan töltést ad a bőrömnek, amitől észrevehetően más a tapintása és az állaga is. A krém nagyon lassan szívódik be, de éjszakai erre van ideje. Nagyon magas a  tápanyag tartalma, és vadrépamagolajat is tartalmaz, amely illatában a mandarinnal és a sárgabarackkal fűszerezve jelenik meg,az aromaterápiában pedig az egyik legjobb ránctalanít hatású illóolajnak tartják.

Vallom, hogy a korunk csak egy állapot, pusztán a számok nemigen mozgatnak, a lényeg, hogy érezzük jól magunkat a bőrünkben, sőt, bennem annál nagyobb tiszteletet ébreszt, minél idősebb egy nő, aki fantasztikusan néz ki, hisz tudom, abban munka van. Azt hiszem ez egy komplex folyamat, ami komplex odafigyelést és törődést igényel. Vagyis: szeretni önmagunkat, és figyelni a testünk-lelkünk igényeire. Aki közelebbről ismer, tudja, van bennem egy jó adag perfekcionizmus, így számomra mindig fontos volt, hogy figyeljek magamra. A Phi Vadrózsa Varázs arckrémet kb. egy hónapja kezdtem el használni nappalra, a Liquid Gold-dal kombinálva. A lágy rózsa illatú rózsaszín krém valóban varázslat, nem véletlenül az egyik legnépszerűbb Phi-termék. Damaszkuszi rózsa-növényi hialuronsav-argánolaj- csipkebogyó-és vadrózsaolaj kombinációja, és a saját bőrömön tapasztaltam a high-end krémekhez képest mennyivel gazdagabb a termék. Nem utolsó sorban pedig- a párom imádja az illatát…

Az utóbbi pár hétben szerdánként gyakran én is meglátogattam a Phi lányokat a III. kerületi Selmeczi utca 12-ben lévő manufaktúrájukban- ahol a termékek is készülnek, illetve ahol egy kellemes kávé mellett maguk a szakértők segítenek eligazodni abban, hogy a bőrödnek mire is van leginkább szüksége. Térjetek be hozzájuk, megéri!

 

A bejegyzés a Phi Natúrkozmetikumokkal együttműködésben készült.

 

***

 

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

TikTok