A tökéletes randiszett-avagy a nagy találkozás

Ma este lesz randid? Ha igen, talán tudok egy kis inspirációval szolgálni, ami a tökéletes randiszett összeállítását illeti.

Én ugyanis egy ilyen szettben képzelem el az első (vagy akár a sokadik, kinek hogy 🙂 ) találkozót. Egyszerű, nőies, letisztult, mégis sejtető-sejtelmes vonalak, amit megfűszereztem egy tűzpiros magassarkúval egy kis extrát adva ezzel az összeállításnak.

Gyakran hallom, hogy nehéz függőleges csíkozású ruhát találni, valóban, de mint a példa is bizonyítja, azért egyáltalán nem lehetetlen. Ezt a hátul mélyen dekoltált overallt egy kis szegedi butikban találtam, akit érdekel, privát üzenetben szívesen elárulom hol, mivel ez egy titkos kis kincslelőhely-legalábbis a helyiek szerint, így szeretném ezt én is diszkréten kezelni. A piros cipellő és a sikkes crossbody pedig remek kiegészítők, arra az esetre pedig, ha későn érnék haza a randiról, magammal vittem egy fehér farmerkabátot.

Én ezzel a szettel pályáztam a Marie Claire és a Hungária pezsgő által kiírt pályázatra, ahol az év streetstyle összeállítását keresik, mit gondoltok, megérdemlem, hogy a legjobb 25 pályázó között legyek? 😉

Overall: Kis butik Szeged

Crossbody: Jurekka

Cipő: Roberto Santi

Karkötő: Thomas Sabo

Napszemüveg: Ralph Lauren

Fotó: Rebeka Bottka Photography

A helyszínért külön köszönet a DiVino Bazilikának.

***

_b1a7289j

_b1a7293j

_b1a7316j

_b1a7174j

_b1a7185j

_b1a7229j

_b1a7233j

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube