Dupla szett Ágival

A legutóbbi alkalmi összeállítás után most lazább, rohangálós szettek jönnek. Szettek, merthogy ketten vagyunk Ági barátnőmmel, aki szintén tél típus, Ő a könnyen felismerhető tél típus, nem olyan mint én. Azért is írom ezt, mert a múltkori outfit bejegyzés után többen csodálkozva kérdeztétek, hogy valóban tél vagyok-e. Nos, igen, méghozzá a legélénkebb tél-tavasz, ami első ránézésre nem is annyira egyértelmű. Ezért nem tudok (és nem is szeretnék) fotók alapján tippelni rólatok.

Ágin remekül áll ez a testalkatához abszolút passzoló Victoria Zotti fekete aszimmetrikus mélyebben dekoltált felső. Ehhez a különleges felsőhöz nem is kell más, mint egy egyszerű slim farmer és a klasszikus babacipő. Az összeállítás különlegessége Gabriella Veszpremi extravagáns piros rojtos hátitáskája, ami szerelem volt első látásra.

Ami engem illet, még a leárazások legelején, valamikor májusban futottam bele ebbe a csíkos ruhába, ami szuperkényelmes és egyszerű, tökéletes a mindennapokra tornacipővel, de magassarkúval és blézerrel akár egy lazább alkalomra is megfelelő. Még a H&M botrány előtt vettem az ezüstszürke kardigánomat a cég hazájában, Svédországban, így nem tudom itthon lehet-e kapni. Mi tagadás, imádom, van belőle fekete is, remek és sikkesebb alternatívája a farmerdzsekinek. A smaragdzöld Vanda Ferencz fülcsivel saját magamat leptem meg szülinapomra (jó kis szokás, nektek is ajánlom 🙂 ). Szándékosan egy karakteres darabot kerestem, ami így remekül működik semlegesebb színekkel.

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

 Ági

Fekete felső: Victoria Zotti

Farmer: Stradivarius

Piros rojtos hátitáska: Gabriella Veszpremi

Cipő: H&M

Nyaklánc: NUDE by NUBU

Én

Piros-fehér csíkos ruha: Zara

Ezüstszürke kardigán: H&M

Cipő: Converse

Csontfehér táska: Michael Kors

Smaragdzöld fülbevaló: Vanda Ferencz

Fotó: Geri Gottschall

***

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

TikTok