Éljen a culotte!

Épp kicsit érzelgős hangulatban vagyok, mert a napokban különösen sok új-hajszín-vissza-a-természeteshez és élénk-rúzs-de-jól-áll hálás köszönő üzenetet és levelet kaptam tőletek. Én köszönöm nektek! Leírni sem tudom mennyire jó ezt látni, hogy szépek vagytok, csinosak, rátaláltok önmagatokra, tudjátok mi áll jól, és kapjátok a sok-sok bókot- nekem pedig részem van kicsit mindebben. Szuper meló ez, ami nekem van, és imádom is, pontosan ezért! Jólesett azt is olvasni, hogy sokan várjátok a képeket, posztokat, itt is van tehát a következő.

A fotózás előtt egy csodahelyen jártam, mégpedig a Café Flore-ban , ahonnan isteni finom rizstejes latte-t kaptam elvitelre elég menő csomagolásban, csak úgy „florosan” ahogyan Flóra mondja, a mentaszínű budai mini Párizs megálmodója és tulajdonosa. A Flore egyik újdonságát, a sós karamellás popcornt már sajnos nem sikerült befotózni, ugyanis addigra elfogyott…;)

Vissza az outfithez: egy ideje elkapott engem is a culotte láz! Ez egy olyan darab, amivel érdemes óvatosnak lenni, mert nem minden testalkatnak előnyös. Akinek vékony dereka van (nem kell vékonynak lenned, de fontos a definiált derék-csípő vonal) az nyugodtan kísérletezzen vele. Azért is az aktuális kedvencem ez a nadrág, mert nagyon lágy, könnyű anyagból készült, épp ezért szép játéka van, ami pedig- mint tudjuk- minket is légiesít! Annak érdekében, hogy ne „pakoljon” ránk plusz kilókat érdemes olyan formát választani, ami nincs nagyon behúzva, ráncolva a derékpánt alatt.  A másik dolog amire figyelni kell, az a megfelelő hossz: petite lányként az eredetileg vélhetően midire tervezett hossz nekem jóval lentebb ér, így máris előnyösebb helyen „vág” el, nem a vádlim legerősebb részén. A culotte-hoz hasonlóan gyönyörűek és rendkívül nőiesek az ún. palazzo nadrágok, tanácsadásokon mindig beszélünk erről is. A fehér inget pedig nemcsak a férfiak, mi is viselhetjük ugyanúgy feltűrt ujjal, letisztult és sikkes lesz a végeredmény.

Sok kérdeztétek mostanában: a hajam színe originál, kb. két éve már, hogy nem festetem (remélem ez az időszak még jó sokáig kitart 😉 ). A természetesség híve vagyok, egy szép smink, megfelelő színek és kész is vagy! Külön köszönet illeti Weidinger Zsófit , aki nemcsak gyönyörű ékszereket tervez, de szuper tehetséges fotós is. No, de beszéljenek helyettem a képek:

 

Fehér ing: Zara

Mályva culotte: Mango

Crossbody: Jurekka

Fülbevaló: Karman Jewelry

Karkötő: Balilla by Lilla Balázs

Latte: Café Flore Matin et Soir

Cipő: Claudio Dessi

Fotó: Zsófi Weidinger Photography

***

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

TikTok