Kövesd a blogot!

Éljen a culotte! – tizennyolcadik outfit

Épp kicsit érzelgős hangulatban vagyok, mert a napokban különösen sok újhajszínvisszaatermészeteshez-élénkrúzsdejóláll hálás köszönő üzenetet és levelet kaptam tőletek. Én is köszönöm nektek! Leírni sem tudom mennyire jó ezt látni, hogy szépek vagytok, csinosak, rátaláltok önmagatokra, tudjátok mi áll jól, és kapjátok a sok-sok bókot- nekem pedig részem van kicsit mindebben. Szuper meló ez, ami nekem van, és imádom is, pontosan ezért! Jólesett azt is olvasni, hogy sokan várjátok a képeket, posztokat, itt is van tehát a következő.

A fotózás előtt egy csodahelyen jártam, mégpedig a Café Flore-ban , ahonnan isteni finom rizstejes latte-t kaptam elvitelre elég menő csomagolásban, csak úgy “florosan” ahogyan Flóra mondja, a mentaszínű budai mini Párizs megálmodója és tulajdonosa. A Flore egyik újdonságát, a sós karamellás popcornt már sajnos nem sikerült befotózni, ugyanis addigra elfogyott…;)

Vissza az outfithez: egy ideje elkapott engem is a culotte láz! Ez egy olyan darab, amivel érdemes óvatosnak lenni, mert nem minden testalkatnak előnyös. Akinek vékony dereka van (nem kell vékonynak lenned, de fontos a definiált derék-csípő vonal) az nyugodtan kísérletezzen vele. Azért is az aktuális kedvencem ez a nadrág, mert nagyon lágy, könnyű anyagból készült, épp ezért szép játéka van, ami pedig- mint tudjuk- minket is légiesít! Annak érdekében, hogy ne “pakoljon” ránk plusz kilókat érdemes olyan formát választani, ami nincs nagyon behúzva, ráncolva a derékpánt alatt.  A másik dolog amire figyelni kell, az a megfelelő hossz: petite lányként az eredetileg vélhetően midire tervezett hossz nekem jóval lentebb ér, így máris előnyösebb helyen “vág” el, nem a vádlim legerősebb részén. A culotte-hoz hasonlóan gyönyörűek és rendkívül nőiesek az ún. palazzo nadrágok, tanácsadásokon mindig beszélünk erről is. A fehér inget pedig nemcsak a férfiak, mi is viselhetjük ugyanúgy feltűrt ujjal, letisztult és sikkes lesz a végeredmény.

Sok kérdeztétek mostanában: a hajam színe originál, kb. két éve már, hogy nem festetem (remélem ez az időszak még jó sokáig kitart 😉 ). A természetesség híve vagyok, egy szép smink, megfelelő színek és kész is vagy! Külön köszönet illeti Weidinger Zsófit , aki nemcsak gyönyörű ékszereket tervez, de szupertehetséges fotós is. No de beszéljenek helyettem a képek:

 

photo-7

photo4 (2)

photo-18

photo-5outfit

4outfit

photo-22

photo-10

photo-3oufit

photo-2

Fehér ing: Zara

Mályva culotte: Mango

Crossbody: Jurekka

Fülbevaló: Karman Jewelry

Karkötő: Balilla by Lilla Balázs

Latte: Café Flore Matin et Soir

Cipő: Claudio Dessi

Fotó: Zsófi Weidinger Photography

***

Címkék

Írjon hozzászólást vagy válaszoljon kommentre