Fürdőruha trendek 2016

Az idei első nyári hétvége inspirált, hogy összeszedjem a 2016-os fürdőruha trendeket Nektek. Fürdőruha vásárlásnál különösen fontos, hogy tudjuk, milyen színek előnyösek számunkra, és ismerjük a testalkatunkat is. Lássuk!

  1.  Idén talán a legnagyobb újdonságnak számítanak a kivágásokkal díszített akár egy-, akár kétrészes darabok. Extravagánsnak extravagáns, bár csíkokkal barnulni azt hiszem nem feltétlenül szeretnénk, így inkább csak akkor viseld, ha nem ez az elsődleges szempont.spring_summer_2016_swimwear_trends_cutout_swimsuits

 

2.Az egyrészes darabok örök klasszikusnak számítanak és szinte mindenkinek jól állnak. Minél magasabb a sliccelése oldalt, annál hosszabb lábat „varázsol”. A teltebb keblűek ne zárják be magukat túlzottan a dekoltázsnál, de figyeljenek arra is, hogy megfelelően tartsa is a melleket a fürdőruha.

spring_summer_2016_swimwear_trends_one_piece_swimsuits3.Idén hódítanak a fűzős megoldások is. Szintén nem barnuláspárti, de ha a fűző kivehető, máris meg van oldva a probléma. Persze van az a dekoltázsméret, ahol ez a megoldás nem játszik ;).

spring_summer_2016_swimwear_trends_lace_up_swimsuits4.Magas derekú alsórészes bikinik. Ha van pici pocak, ez a fazon remek választás lehet. Ha körte alkatod van, akkor nem javaslom ezt az alsórészt, hiszen felesleges hangsúlyt kap a csípőd, és egyébként is, a körtéknek alkatukból adódóan általában szép lapos a hasuk, így nincs mit takarni.

spring_summer_2016_swimwear_trends_high_waist_swimsuits5.Magasított nyakrészes fürdőruhák. Főként kisebb mellű hölgyeknek javaslom.

spring_summer_2016_swimwear_trends_high_neck_crop_top_bikini_sets6.Egyvállas megoldások- különleges darabok, nekem személyes kedvenceim, de tény, hogy a szélesebb pántokból – ha lehet persze – szintén érdemes kibújni napozás előtt.

spring_summer_2016_swimwear_trends_one_shoulder_swimsuits7.Bikini háromszögalakú felsőrésszel- egyszerű és nagyszerű, nagyobb mellek esetén azonban nem javasolt megoldás, hisz hiányzik az ilyen esetben szükséges megfelelő tartás, illetve alátámasztás.

spring_summer_2016_swimwear_trends_triangle_bikini_tops8.Csíkok minden mennyiségeben- a csíkozás szuper minta, remekül lehet vele játszani, de tudjátok, minden workshopon is külön kitérek arra, hogy nem mindegy egyrészt a csíkok léptéke, másrészt pedig azok iránya. Hogy a színeket itt most ne is említsem…

spring_summer_2016_swimwear_trends_striped_swimsuits9. Végezetül nézzük a most trendi színeket a fürdőruhadivatban:egyrészt a türkiz, másrészt pedig a korallos-narancsos árnyalatok. Bár ez a bejegyzés nem a színtípusokról szól, azért azt fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a fürdőruha színének kiválasztásánál legalább ugyanannyira fontos (ha nem fontosabb) hogy a bőrszínünknek/ barnulási képességünknek megfelelő árnyalatú darabot válasszuk!

spring_summer_2016_swimwear_trends_turquoise_swimsuits

Jó böngészést és bikini-vadászatot kívánok! 🙂

Angéla

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube