Hajformázás otthon, mégis mesterfokon

Tanácsadásaimon gyakran felmerül a kérdés, -persze az ideális hajszín megbeszélése után- hogy milyen arcformához milyen hosszúságú és formájú frizura illik, aztán a következő, szorosan ide kapcsolódó téma a hajformázás. Sokan úgy oldják meg, hogy rendszeresen fodrászhoz járnak száríttatni, ami azt gondolom sokunknak nem fér bele, főként időhiány, vagy egyéb más okok miatt.

Cserébe viszont mindannyian szeretjük az épp „fodrásztól jöttem” állapotot, ebben pedig remek partnerünk lehet a Rowenta Brush Active Volume&Shine hajformázó, amit a napokban volt lehetőségem tesztelni és mivel nekem nagyon bevált, így szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Mint látjátok, nekem szögegyenes hajam van, viszont a mennyiségével hálistennek nincs gond, sőt! Éppen ezért igyekszem vigyázni is rá. De ugye mivel szögegyenes, így sajnos ha formázás nélkül szárítom be, nem egészen úgy áll, ahogyan szeretném. A Rowenta hajformázója egyszerre szárít és formáz, így kiváltja a körkefés módszert. Én úgy használom, hogy előszárítom a hajam, majd félszárazon elkezdem a formázást, amihez két méretű kefe közül tudok választani. Ami számomra nagy újdonság volt, az az automatikusan, vagyis gombnyomásra működő fel-és letekerő funkció, vagyis neked csak a gombot kell nyomogatnod, a hajformázó feltekeri a tincseidet és a végeredmény pedig a klasszikus és sikkes „Charlie’s angels” frizura, ami nálam a következő mosásig ki is tart. A Rowenta hajformázó ionizáló funkciója továbbá hidratálja a hajat, amitől láthatóan szép fénye lesz, mindenféle kemikália használata nélkül, amelyeknek egyébként sem vagyok híve.

Ha Te is szeretnél mindig frissen szárított frizurát, és kipróbálnád a készüléket, akkor most szuper hírem van, hiszen a „rowentacms” kuponkód használatával 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a hajformázót a Home&Cook alábbi oldalán:

http://www.homeandcook.hu/szepsegapolas/hajformazok/brush-active-volume-shine-hajformazo

A kuponkód december 31-ig él, amit a termék KOSÁRba helyezését követően a KOSÁR TARTALMA menüpontban lehet beírni a KEDVEZMÉNY/KUPON mezőbe, így automatikusan le is vonja a kedvezményt.

_b1a2782j

_b1a2804j

anigif

_b1a2830j

_b1a2840j

_b1a2852j

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube