Kövesd a blogot!

Petite lány maxi ruhában

Végre igazából meleg van (remélem sokáig így is marad, mert napimádó vagyok), és ezzel együtt a nyár(est)i alkalmak, esküvők szezonja. Mi is lehetne pl. egy esküvőre alkalmasabb és kifinomultabb ennél az intenzív mélykék selyemruhánál? Tél típusként az én színeimmel is tökéletes összhangban van, elég hozzá egy élénk (nekem csakis hideg tónusú) rúzs és egy hangsúlyos, egy darabos statement fülbevaló. A cipő és a clutch pontosan ezért már semleges(ebb) színűek, így harmonikus az összkép.

De beszéljenek inkább helyettem a képek:

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Gottscháll Gergely

Sötétkék selyemruha: INQ Concept

Fülbevaló: Karman Jewelry

Clutch: Michael Kors

Cipő: Roberto Santi

Fotó: Geri Gottschall

***

Címkék

Írjon hozzászólást vagy válaszoljon kommentre

  1. angelaragany szerint:

    Igen, bizony, ráadásul tel-tavasz, ami a legelenkebb tél típus. Alapvetően jól látod, a hajam hamvas, szürkes, a borom egyébként világos, de azért le tudok barnulni is es ne felejtsük el, hogy erős smink van rajtam, es ritka a olyan alapozó, ami nem sárgás…én eddig meg nem találtam. Egyébként én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt… A tel “prototípusa” a Hófehérke, és en nem vagyok azért olyan. Ezért is izgalmas kérdés ez, nem mindig az derül ki a kendoteszt során, mint amire elsőre számítanank 🙂

  2. Zita szerint:

    Nagyon meglepődtem, te tényleg tél típus vagy? Azt hittem jól be tudom lőni, de a bőrszíned (innen nézve sárgás tónusú) és hajad (hamvas szőke, és jól állnak a szőke tincsek, nem lenne jó a vörös) alapján azt hittem megtestesíted a nyár típust…?