Hogyan lehet a megjelenésed kifogástalan, stílusos és igényes – akár kevés pénzből is?

  1. Kezdjük a legfontosabbal: messziről óvakodj a nagy feliratú, hangsúlyos márkajelzésű holmiktól! Az ilyesmitől csak a görcsösen többnek látszani vágyás hatását éred el. Ha Te úgyis abban a tudatban viseled kedvenc pólódat/táskádat, hogy az eredeti, miért kell ezt azonnal mások arcába kiabálni? Remélem egyetértünk, a harsogó márkajelzés a legkevésbé sem stílusos, nemhogy elegáns…Ne akarj többnek tűnni, mint ami valójában vagy!
  2. Ha másra nem is futja, arra mindig figyelj, hogy a lábbelid és a táskád jó minőségű legyen! Egy egyszerű basic trikó-farmer összeállítást is igényessé varázsolhatsz egy szép cipővel és táskával, arról nem is beszélve, hogy egy lábbelit általában nem egy szezonra vásárolunk. Végül, de nem utolsó sorban, a lábad egész életedet át cipeli a tested súlyát, szeresd hát, és tiszteld meg legalább azzal, hogy jó minőségű, bőrből készült darabokban járhat.
  3. A monokróm ruházat mindig egyfajta eleganciát sugároz, arra azonban figyelj, hogy egy-egy szín nem minden árnyalatát (például hideg piros árnyalat egy meleg pirossal…) viselheted együtt- ezzel ugyanis inkább a gagyi hatást érnéd el.
  4. Az alapruhatárad darabjai legyenek minőségiek! (színtípustól függően fekete, sötétkék, illetve barna kosztüm, egy szép fehér blúz, tökéletes szabású farmer, csinos ballonkabát, és az a bizonyos sokat emlegetett LBD, azaz a little black dress). Ezek olyan alapdarabok, amelyek bármikor bevethetők épp ezért nem szabad rajtuk spórolni!
  5. A hajad és a sminked legyen MINDIG kifogástalan. Nem kell minden nap hajat mosni ahhoz, hogy igényesen nézz ki, ha nincs rá időd szebbnél-szebb formában is elkészítheted, a lényeg, hogy szánd rá az időt reggel! Ami pedig a sminket illeti, a mindennapokra én is csak az alapozó-spirál-pirosító hármast használom, 10 perc alatt kész! Hidd el, csak ennyi rengeteget számít első benyomásként…
  6. Triviálisnak tűnhet a dolog, de rendkívül fontos, hogy mindig jó méretet viselj! Két nagyon elrettentő példát tudok felhozni: az egyik a női melltartó-méret, a másik pedig a férfi zakó mérete…az előbbi valahogy mindig túl kicsi, az utóbbi valahogy mindig túl nagy …
  7. Kerüld a párszáz forintos, olcsó ékszereket! Nincs annál kiábrándítóbb, amikor ilyesmivel rontják el az összhatást. Jómagam nem is tudom viselni a bizsut, a bőröm egyszerűen nem bírja. Épp ezért megéri befektetni pár klasszikusabb darabba ( színtípustól függően arany, vagy ezüst színben) illetve egy elegáns gyöngysorba, ami még a legegyszerűbb fekete ruhát is feldobja. Ne feledjétek, a kevesebb mindig több! Ha ennek ellenére mindig a legújabb kiegészítőkre vágysz, azt javaslom, hogy a fast fashion márkák kínai termékei helyett nézz ki inkább designervásárokba (például WAMP) ahol trendi, de mégis egyedi, tervezői és jó minőségű ékszereket gyűjthetsz be egy-egy szezonra. Én imádom!
  8. A harsány neon színek minden nyári szezonban „menőnek” számítanak, én azonban azt mondom, hogy szimplán sok…túl sok!
  9. Ha már a tiltólistánál tartunk: csak óvatosan az állatmintával…

Angéla

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube