Hogyan sminkelj, ha nyár típus vagy?

Amikor színtanácsadások során elérünk a legjobb sminkszínek megbeszéléséhez, gyakran megmutatom a rólam készült rossz smink-jó smink posztot, ami garantáltan bizonyíték arra vonatkozóan, hogy egyáltalán nem mindegy milyen színeket használunk sminkelés során. Ha tudod milyen színtípusba tartozol, azzal konkrét és egyértelmű iránymutatást kapsz arra vonatkozóan is, hogy milyen színekkel volna ideális sminkelned (meg persze arra is, hogy milyen mozgástered van a hajfestésben).

Ha valaki csak ennyit hasznosítana a tanácsadásból, máris rengeteget nyert, hiszen a tudatosan kiválasztott hajszín és a jó sminkszínek óriási jelentőséggel bírnak a megjelenésünk során. Sajnos egyrészt saját tapasztalat is, másrészt pedig sok ügyfelem is azt mondja, hogy kevés „profi” sminkkel elégedett maradéktalanul, aminek pedig az esetek nagy százalékában az az oka, hogy akár egy rosszul megválasztott szemhéjpúder vagy pirosító is nagy károkat tud okozni, hogy a legfontosabbról, a rúzsról már ne is szóljak.

Egy sminknek az a lényege, hogy üde legyen, frissítse az arcot, ragyogjon a tekintet és persze nem árt az sem, ha letagadhatunk a segítségével 10-15 évet. Cservi számára nyár-tavasz típusként a lágy mályvák, rózsaszínek és a bogyós gyümölcsök finom árnyalatai a legideálisabbak. Ehhez persze a szemre is mindenképp hideg tónus kell, hogy kerüljön a harmonikus összkép érdekében. Ezzel szemben ami számára (is) a lehető legrosszabb választás, azok az aranyló barnák, a bronzosító és a túl erős meleg tónusú rúzsok. A rossz sminkje láttán egy emberként szisszentünk fel a showroomban…:D , és minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a leginkább megrettent Ő maga volt…

No, de beszéljenek helyettem a képek:

 

Cservi rossz sminkszínekben idősebbnek, és közönségesnek is tűnik

 

Cservi a jó sminkben viszont üde, friss és gyönyörű

 

A végeredmény önmagáért beszél

Folytatás hamarosan következik a tavasz, és az ősz típusokkal is! Addig is, szeretettel várlak egyéni tanácsadásaimon!

Hálásan köszönöm a közreműködést Nemes Zitának a sminkekért, Zsófi Weidinger Photography-nak a csodaszép képekért, valamint Cservinek, aki boldogan adta az arcát a közös projektünkhöz, annak érdekében, hogy minél több gyönyörű, és csinos nőt lássunk az utcáinkon!

***

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

TikTok