Office Girl 2017

Nemrégiben egy nagyon izgalmas felkérést kaptam az Eva’s room tervezőitől: a magyar márkák mellett elkötelezett bloggerek azt a feladatot kapták, hogy állítsanak össze egy olyan irodai outfitet, amely szerintük leginkább bemutatja a nagyvárosi fiatal nőt, aki munkahelyén is fontosnak tartja az igényes megjelenést, és nyitott a minőségi, egyedi darabokra.

Természetesen most is fontos volt számomra, hogy csak olyan dolgokat viseljek- legyen az ruhadarab vagy kiegészítő, amelyek kiválasztásáról ITT írtam-  amelyek tél típusként jók nekem. Így esett a választásom egy hófehér INQ topra, melyet rétegesen, egy másik felsőn viselek, illetve egy hozzá remekül passzoló és szupernőies szürke szoknyára. Első látásra szerelem volt a Thinwood fűzöld szemüvegkerete, ami önmagában is nagyon öltöztet. Kiegészítőként nude magassarkút és a Jurekka nude- olíva kombinációjú táskáját választottam. A finom és könnyed ezüst féloldalas fülbevalóm a Leanea Jewelry legújabb kollekciójából való. Végül hálás köszönetemet szeretném kifejezni a My Green Cup kávézónak a színben remek összhangot nyújtó helyszín biztosításáért.

Ha elnyerte tetszéseteket az összeállításom, megköszönöm a voksotokat, melyet ezúttal az Instagramon számolnak: @angelaragany néven megtaláljátok az outfit képeimet.

Hálásan köszönök minden szavazatot!

Fehér top és szoknya: INQ

Szemüveg: Thinwood

Táska és telefontok: Jurekka

Fülbevaló: Leanea Jewelry

Fotó: Rebeka Bottka Photography

***

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

TikTok