Színtanácsadás előtt és után

Alakítottam egy zárt csoportot azoknak, akik jártak már nálam színtanácsadáson. Ide plusz tippeket, információkat osztunk meg, és segítjük egymást: azt hiszem, méltán hívják a csoportot ColourMyStyle KÖZÖSSÉGnek, pedig a névválasztás igazából csak egy gyors ötlet volt. Hiszek benne, hogy véletlenek nincsenek.

Nos, a csoportunkban elindult egyfajta hullám, akiknél nagyon látványos volt a tanácsadás előtti, és utáni állapot (vagyis jelentős hajszín változtatás és sminkváltoztatás is történt), ők before-after mozgalmat hirdettek.

Nem győzöm hangsúlyozni: a színtípusunk megtalálása amolyan kis „szépségcsomag”- hisz számtalan más előnnyel is jár együtt. Tudni fogod milyen színekben vagy a legszebb, milyen mozgástered van a hajfestésben, milyen színekkel érdemes sminkelned, illetve választ kapsz arra is, hogy a nemesfém ékszerszínek közül melyik a legharmonikusabb rajtad. Éppen ezért lehetséges az, hogy gyakran egészen drasztikus változásoknak lehetünk tanúi. Összeszedtem egy csokorba a leglátványosabbakat, nézzük!

Úgy illik, hogy saját példával kezdjem, íme:

Eszter sokáig élt abban a hitben, hogy az őszök táborát erősíti, mígnem fenntarthatósággal foglalkozó blogján megjelenő egyik cikkje kapcsán eljött hozzám színtanácsadásra, ahol kiderült, hogy nyár típus.

Évi tavasz-tél típus, így, mivel mégiscsak világos típusról van szó, a sötét haj sosem lesz olyan előnyös számára, mint a szőke.

Cservi szintén az őszi színek szerelmese – mind a mai napig- de a tanácsadást követően belátta, jobb, ha ezeket az árnyalatokat inkább csak a természetben csodálja meg, és nem az arca közelében. Nyár-tavaszként biztosan nem lesznek neki előnyösek, úgy, ahogy a sötét hajszín sem.

Gugi hasonló cipőben járhatott, tanácsadás előtt sem a gardróbja, sem pedig a hajszíne nem volt a legjobb, azóta viszont Ő az egyike azon kedves ügyfeleimnek, aki nagyon odafigyel a tudatos választásra.

Éva ősz-nyár típusként keménynek, és idősebbnek is hat majdnem fekete sötétségű hajszínével szürke felsőjében. A lágy őszi árnyalatokban azonban ragyog az arca, és szerintem körülbelül 10 évet is letagadhat.

Nelli – saját szavaival élve- sokáig szerette volna, ha svéd műlesikló külseje van, de néhány éve belátta: csodás mély adottságaihoz, karakteres sötét szemöldökéhez, tél típusként jobb, ha elengedi a szőke hajat egyszer, s mindenkorra.

Ha úgy érzed valami nálad sem stimmel, legyen szó hajszínről, sminkről, vagy a megfelelő árnyalatokról, várlak szeretettel egy színtanácsadásra ! Az eredmény egy magabiztos külső, és egy tudatosan kialakított ruhatár lesz!

***

 

 

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

YouTube