Kövesd a blogot!

Sztárok stílusevolúciója

Vicces összeállítás néhány kedvencünkről, avagy miből lesz a cserebogár…:)

Nézzük ki honnan jött és hova tart:

hbz-celeb-transformations-ciara

  1. Ciara- jópár kilóval könnyebben csodásan fest a jobb oldali képen. Mindenesetre örülünk, hogy a kopott mikiegeres póló, a ronda szőrös csizma és a rémes hajszín már a múlté.

hbz-celeb-transformations-katebos

2. Kate Bosworth- Lássuk be a hasat villantó szett nem való vörös szőnyegre, sem a flip-flop. Kate az idők során stílusos és kifinomult lett.

hbz-celeb-transformations-anne

3. Anne Hathaway- Huh, ez kicsit erős…ez a kedvencem, mármint ami az előtte-utána közötti döbbenetes különbséget jelenti..azt hiszem nem is szorul különösebb magyarázatra.

hbz-celeb-transformations-taylor

4. Taylor Swift- avagy a romantikus countryénekesnő és a gyönyörű díva esete.

hbz-celeb-transformations-nicole

5. Nicole Richie- nemcsak néhány felesleges kilótól, de hálistennek rémes ízlésétől is megszabadult. A bal oldali kép a tipikus no comment kategória…

hbz-celeb-transformations-kim

6. Kim Kardashian- mindannyiunk “kedvenc” nem tudom mit csinál ugyan, de őrült népszerű celebje épp ellenkezőleg, igencsak kikerekedett ( rossz nyelvek szerint nem éppen természetes evolúcióról van szó), de meg kell hagyni, a javára változott. Bár szerintem továbbra is rém közönséges.

hbz-celeb-transformations-vb

7. Victoria Beckham- Lássuk be az állatmintás miniruha alól kivillanó pink melltartót sehogysem lehet stílusosnak nevezni, maximum a szőnyeg színével harmonizál… Beckhamné saját márkája létrehozása óta azonban folyamatosan remekel.

***

 

 

 

 

 

Címkék

Írjon hozzászólást vagy válaszoljon kommentre