Kövesd a blogot!

Támogasd idén Te is a magyar tervezőket!

Réges-régi álmom vált valóra azzal, hogy megnyitottam életem első üzletét, a ColourMyStyle Store-t. A Duna TV meglátogatott a nagy napon és készített velem egy riportot. A bejegyzés a videó után folytatódik!

Miben egyedülálló a koncepcióm?

Ez az első és egyetlen hely Magyarországon, ahol szín-és stílustanácsadás mellett színtípusoknak megfelelő felosztásban vásárolhatóak meg termékek EGY HELYEN.

Fantasztikus és tehetséges magyar tervezők termékei kaphatóak nálunk, hiszen a magyar termékek megvásárlásával a fast fashion helyett a magyar vállalkozásokat és szakembereket támogatjuk. Támogasd idén Te is a magyar tervezőket!

– Minden színtípus megtalálhatja a számára legideálisabb árnyalatokat, színeket, legyen szó egy kabátról, vagy épp egy kiegészítőről, Én mindenkire gondoltam!

– Elindítottam a saját márkás, ColourMyStyle kollekciómat, ahol kifejezetten szempont az, hogy olyan színeket és fazonokat tegyek elérhetővé mindenki számára, amelyek a legtöbb hölgynek remekül állnak.

– Mivel szeretném, ha biztosak lennétek a választásotokban, így szerdánként egész nap (12-19 óra között), illetve csütörtök délutánonként (15.30-19 óra között) Én személyesen várlak benneteket az üzletben! Bármilyen kérdésedre válaszolok, ötleteljünk együtt a közelgő ünnepi ajándékokról vagy csak igyunk meg közösen egy finom kávét.

Szeretettel várunk az üzletben!

Címünk: Budapest, Zichy Jenő utca 32., ColourMyStyle Store

Kedveld a bolt Facebook oldalát, ahol az eseményekről, új termékekről legelsőként értesülhetsz!

Címkék

Írjon hozzászólást vagy válaszoljon kommentre