Kövesd a blogot!

Hogyan sminkelj, ha tél típus vagy?

Idén januárban készítettük az első rossz smink-jó smink bejegyzést, amit végül utána követett sorozatban valamennyi fő évszaktípus is.  A nyár típusok sminkjét ITT, a tavaszokét ITT, végül az őszök számára ideálisat ebben a posztban tudjátok megnézni. Ennek a mostani, újabb tesztelésnek az apropóját az adta, hogy nekem speciel- gondolom sok más tél típushoz hasonlóan- hálistennek olyan bőröm van, ami nagyon is le tud barnulni, ezáltal gondolhatnánk, hogy némileg megváltoznak a számomra legszebb sminkszínek. Nos, ezzel az újabb két sminkkel szerettem volna (ismét) alátámasztani, hogy attól, hogy szépen le tudok barnulni ugyanazokkal (illetve árnyalatnyival mélyebbekkel) érdemes magam sminkelnem nyáron is, mert a bronzok-barnák-aranyló terrakották a lebarnult bőrömön ugyanolyan előnytelenek maradnak.  Arról nem is beszélve, hogy nyár során ismét sikerült “kifognom” pár sminkest, aki azonnal ezekhez az árnyalatokhoz nyúlt elsőként…

photo-1f

Előnytelen sminkszínekben

 

photo-5

Előnyös sminkszínekben

 

339D452C-8718-4D7C-929A-883DC28AC804

Hogy látványosabb legyen a két kép közötti különbség, összevágtam a két fotót

 

76AC40B2-3F0C-45F1-BE2F-060B8EBC2B09

Mivel úgy fair, ha az almát az almával hasonlítjuk össze, készült mindkét verzióból egy mosolygós kép is. Nah, rendben, rossz sminkben nem tud őszinte lenni az a mosoly, ezt nézzétek el nekem!

Ha Te is kíváncsi vagy melyek a legszebb színeid mind ruházatban, mind sminkben, gyere hozzánk workshopra, ahol személyre szabottan megmutatjuk Neked mit érdemes használnod, ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból!

Workshopokra jelentkezni az alábbi linken tudtok:

JELENTKEZÉS WORKSHOPRA

Bővebben a workshopjaimról:

Szín és stílus workshop

Ismét hálás köszönet a közreműködéséért és a sminkek elkészítéséért Nemes Zitának, és aki mindezeket megörökítette nem más, mint Weidinger Zsófi.

Kövessetek Instagramon is @colourmystyleblog néven találtok meg!

***

Címkék

Írjon hozzászólást vagy válaszoljon kommentre