Hogyan sminkelj, ha tél típus vagy?

Idén januárban készítettük az első rossz smink-jó smink bejegyzést, amit utána követett sorozatban valamennyi fő évszaktípus is.  A nyár típusok sminkjét ITT, a tavaszokét ITT, végül az őszök számára ideálisat ebben a posztban tudjátok megnézni.

Ennek a mostani, újabb tesztelésnek az apropóját az adta, hogy nekem hálistennek olyan bőröm van, ami nagyon is le tud barnulni, ezáltal gondolhatnánk, hogy némileg megváltoznak a számomra legszebb sminkszínek. Nos, ezzel az újabb két sminkkel szerettem volna (ismét) alátámasztani, hogy attól, hogy szépen le tudok barnulni ugyanazokkal (illetve árnyalatnyival mélyebbekkel) érdemes magam sminkelnem nyáron is, mert a bronzok-barnák-aranyló terrakották a lebarnult bőrömön ugyanolyan előnytelenek maradnak.  Arról nem is beszélve, hogy nyár során ismét találkoztam ezzel a jelenséggel, több sminkes is azonnal ezekhez az árnyalatokhoz nyúlt elsőként…

Előnytelen sminkszínekben

Előnyös sminkszínekben

Hogy látványosabb legyen a két kép közötti különbség, összevágtam a két fotót

Mivel úgy fair, ha az almát az almával hasonlítjuk össze, készült mindkét verzióból egy mosolygós kép is. Rossz sminkben nem tud őszinte lenni az a mosoly, ezt nézzétek el nekem!

Ha Te is kíváncsi vagy melyek a legjobb színeid mind ruházatban, mind sminkben, gyere hozzánk workshopra, ahol személyre szabottan megmutatjuk Neked mit érdemes használnod, ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki magadból!

Workshopokra jelentkezni az alábbi linken tudtok:

JELENTKEZÉS WORKSHOPRA

Bővebben a workshopjaimról:

Színtanácsadás workshop

Ismét hálás köszönet a közreműködéséért és a sminkek elkészítéséért Nemes Zitának, és aki mindezeket megörökítette nem más, mint Weidinger Zsófi.

***

Ha úgy érzed, Neked is tudunk segíteni, várunk szeretettel!
E-mail: info@colourmystyle.hu
Telefon:
Angéla +36-30-597-9988
Évi +36-30-880-0320

Legutolsó bejegyzések

Szolgáltatások

Facebook

Instagram

TikTok